szonyegtisztitas

Szőnyegtisztítás

Megjelent 2014-08-04 · Kategória Szolgáltatásaink

A declean-takarítás vállalja padlószőnyegek és felszedhető szőnyegek helyben történő tisztítását ipari karcher gépekkel illetve elszállítással.

Padlószőnyeg tisztítása profi karcher gépekkel.

A padlószőnyegek napi használatból eredő szennyeződéseit, a szőnyegeken keletkezett foltokat, ipari karcher, vizes gépekkel végezzük. Ezeket a munkálatokat kis teljesítményű gépekkel nem, vagy csak részben lehet elvégezni. A padlószőnyeg takarítását, célszerű minden nagytakarítás alkalmával elvégezni, hiszen attól hogy nem látszik, még nagy mennyiségű por és atka bújik meg a szőnyeg alsó rétegeiben.

Szőnyegtisztítás

Az eltávolítható, mozgatható, szőnyegek tisztítását igény szerint helyszínen profi karcher szőnyegtisztító gépekkel, vagy elszállítással, tisztítóban végezzük. A tisztítandó szőnyegek elszállítást, tisztítást és visszaszállítását csak Budapest területén vállaljuk.

A szőnyegtisztítást ügyfeleink a többi takarítási munkálattól függetlenül, külön is igényelhetik. Ha felkeltettük érdeklődését, ne habozzon. Várjuk jelentkezését, a feltüntetett elérhetőségek egyikén kérjen ajánlatot.