rendszeres

Rendszeres takarítás

Megjelent 2012-03-22 · Kategória Szolgáltatásaink

Ha önnek rendszeres takarításra van szüksége, a legjobb helyen jár. Összeszokott megbízható csapattal vállaljuk magánszemélyek és cégek rendszeres takarítását.

Magánszemélyek részére:

Ha a mai rohanó világban, nincs ideje, vagy a meglévő szabadidejét nem szeretné takarítással tölteni és szeretne egy pontos, precíz, gyors takarító céget megbízni ingatlanának alkalmi vagy rendszeres takarítására, Ön a legjobb weboldalt választotta. A takarításokat több éves tapasztalattal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező takarítókkal, a legmodernebb gépekkel és takarító eszközökkel, vegyszerekkel végezzük. A fertőtlenítést és szagtalanítást igény szerint vegyszerek nélkül, ózon technológiával is végezzük..

Cégek részére:

Vállaljuk Irodák, társas házak, üzlethelyiségek rendszeres és alkalmi takarítását. Rendszeres takarítás akár napi vagy heti rendszerességgel. Budapesten, alkalmi takarítások, felújítás után, rendezvény előtt és után. A takarításokat több éves tapasztalattal és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező takarítókkal, a legmodernebb gépekkel és takarító eszközökkel, vegyszerekkel végezzük. A fertőtlenítést és szagtalanítást igény szerint vegyszerek nélkül, ózon technológiával is végezzük.

Hétvégi takarítás

Ha Önnek hétvégén van szüksége nagy, illetve rendszeres takarításra, a kapcsolatoknál megadott elérhetőségek egyikén jelentkezhet. A declean-takarítás hétvégén is áll a rendelkezésére.